Studie o substituci 4% enramycin hydrolytickým tanin v brojlerů krmiva

Cíl : ve srovnání s 4% enramycin, ke studiu účinků různých úrovní potaženého hydrolyzované kyseliny tříslové na brojlerů výkon, antioxidační výkonu a vývinem střev.

Experimentální jednotkou:  School of vědy zvířat a technologie, Shandong zemědělské univerzity

Substituční produkt : hydrolyzovaný tanin

Návrh experimentu : Tento experiment přijímá jediný faktor experiment návrh, vybírá 200 zdravá, a dokonce i hmotnosti 1-denních aibuyijia (AA) brojlerů, napůl muž a napůl žena, náhodně rozděleny do 5 ošetření, každé ošetření má 5 opakování, každé opakování má 8 kuřata.

Test Závěr:

1. Přidání hydrolytická tanin ke stravě může zvýšit denní přírůstek brojlerů, snížení krmiva v poměru ke hmotnosti, a zlepšit výkon brojlerů.

2. Přidání hydrolytické tříslovin do stravy může zlepšit rychlost porážkovou a plnou rychlost vrtání brojlerů.

3. Index brzlík, slezina a index antioxidační kapacita brojlerů se může zlepšit přidáním potaženého hydrolytické tříslovin v potravě tak, aby se lépe udržení zdraví brojlerů.

4. Aktivita lipázy a amylázy v duodenu a množství bakterií Lactobacillus může být zvýšena přidáním povlakem hydrolytickou tříslovin na stravě, s cílem podpořit trávení a vstřebávání schopnost těla a lepší udržení střevní zdraví.

5. Podle údajů pěti ošetření, nejlepší účinek je nahradit 150 g / T enramycin (4%) v krmivech brojlerů a následně 600 g / T hydrolyzovaný tříslové kyseliny a 200 g / T hydrolyzuje tanové kyseliny.


Čas: Nov-15-2019