• CHINESE xhungë

  CHINESE xhungë

  Galla chinensis origjinën në Kinë. komponenti kryesor i xhungë është xhungë tanin. tanin hidrolizohet tek acid gal. acid galëve është materiali fillestar i i shumë ndermjetes farmaceutike ose drogat.
 • Antibacterial EFFECT

  Antibacterial EFFECT

  spektër aktiviteti antimikrobial i xhungë është të fortë. zierje e xhungë ka efekte të ndryshme frenues mbi shumë tensionet. efekti i saj antimicrobial është për të bërë beftë të proteinave dhe të mpikset lehtë nga rrezitje. Lëkura është pjesa kryesore shpërndarja e komponentëve antimicrobial.
 • AKTIVITETI antioxidant

  AKTIVITETI antioxidant

  grup hidroksil ortho-fenolike ka një efekt të mirë në ushqim me kërma radikalet Superoxide lirë, dhe kjo strukturë gjithashtu ekziston kryesisht në xhungë, kështu që ajo ka një anti-plakje efekt të rëndësishëm. acid galëve dhe propil gallate përdoren shumë si antioksidantë në ushqim dhe produkte të tjera kimike.
 • PERSPEKTIVA gjerë për PËRDORIMIN

  PERSPEKTIVA gjerë për PËRDORIMIN

  Xhungë dhe derivatet e tij janë përdorur gjithnjë e më shumë në ushqim moderne, mjekësi, kozmetikë dhe industritë e shëndetit.

Ne do të takohen vazhdimisht në rritje

nevojat e klientëve tanë me cilësi të lartë

Produktet dhe shërbim të mirë!

 • 04

Shanghai Kanwinn
Pharmchem Ltd.

Shanghai Kanwinn Pharmchem Ltd themeluar në vitin 2002, të angazhuar kryesisht në zhvillimin, prodhimin dhe tregtimin e intermediates farmaceutike të tilla si acid gal dhe derivateve të saj. ne jemi një nga furnizuesit kryesorë të specializuara në ofrimin e intermediates për kimike ndërkombëtare, farmaceutike, kimike gjobë, tekstile dhe industritë ngjyrosje. Shanghai kanwinn Pharmchem Ltd përdoret për të jetë një furnizues i madh i 2,3,4-Trihydroxybenzaldehyde për Roche Group. Produktet janë shitur mirë në Japoni, Shtetet e Bashkuara dhe Evropë, me shitje vjetore prej miliona dollarë. ne do të takohen vazhdimisht nevojat në rritje të klientëve tanë me produkte të kualitetit të lartë dhe shërbim të mirë!

Na kontaktoni për më shumë informacion ose të rezervoni një takim
Mëso më shumë