panen musim

Autumn téh musim panen, anu gallnuts, katelah "corals tangkal", anu asak. Ieu "corals" dipelak dina tangkal anu bahan baku dimimitian pikeun produksi urang asam gallic sarta turunan na.

Patani anu picking gallnuts karek-dipelak gugur ieu. 

01
02
03
06
07
05

Pos waktos: Sep-26-2019